Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Enrique Iglesias Official Turkish Fan Club

Views: 24852

Reply to This

Replies to This Discussion

Teşekkürler canım süper bi foto :)
bensu resim muhteşem çok teşkkürler :)
bende seviyorum anna yı iyi bir kız.:) kızlar siz niye sevmiyorsunuz enriqueyi kıskandığınız için mi yoksa başka nedenlerimi var ? :) pelinin dediği gibi onların ayrılacakları yok zaten ayrılırsalar bebek falan göremeyiz çok doğru :) Enriquenin annesi söyle bir şey söylemiş ispanyol basınına oğlum daha önce hiç böylesine aşık olmamıştı.bu onun ilk ciddi ilişkisi ilk uzun ilişkisi demiş.ispanyol basınından araştırmalar yaparken gördüm.bence Enrique Annayı gerçekten çok seviyor.
Evet canım dediklerine katılıyorum bende...Kike Annayı gerçekten çok seviyor..Ben de Anna'nın iyi bi kız olduğunu düşünüyorum ve çok yakışıyolar bence..Hem 9 yıl olmuş onlar bi aile yani şuan bikaç aylık bi durum değilki bu..Ayrılmalarını istemem yani..Çocuğu olacaksa da Anna'dan olsun :) Tabi üzerse Kikemizi hesabını sorarım ona :D
hep birlikte sorarız hesamını kikemizi üzerse :) evet canım bende çok yakıştırıyorum onları ve senin gibi düşünüyorum eğer bebeği olursa Annada olsun bencede:) 9 yıl çok uzun bir süre onlar zaten aile gibi 9 yıl olmasına rağmen hala birbirlerini seviyorlar ve bu süre diğer ünlü ciftlerin evliliklerinde bile uzun annanın dediği gibi.birbirlerini çok seviyorlar iyi anlaşıyorlar ki hala birlikler 9 çok büyük bir başarı.ama Enrique gibi birisiyle zamanın nasıl geçtiğini anlamz insan ömrünün sonuna kadar onunla olmak ister herhalde :) bunu en iyi anna bilir tabii :)
Evet en iyi Anna bilir :) Ama bizde tahmin edebiliyoruz yani aynı şeyi bizde yaşıyoruz sonuçta...Bizde konu Enrique olunca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz :) Anna bunu canlı canlı yaşıyo tabi :) Ama Enrique yalanlamış sanırım bebek olayını yine az önce araştırırken okudum bi sitede..Yani yine yalan haber :(
Çok alakasız olcak blyorum ama bn TR enrique fan sayfalarını bulamadım :/ bana önereblr misnz arkadaşlar :S dier tüm ülkelere var bi bizi bulamadım..(şimdiden tşkler)

bundanmı bahsediyosun Esra burada enrique iglesias adına turkısh fan club grubu var

http://www.enriqueiglesias.com/group/enriqueiglesiasturkishfanclub

evet :)) çok teşekkürler,katıldım şimdi ben de
rica ederiz katılmana sevindik :) umarım seni buradada sık sık görebiliriz :)

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service