Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Enrique Iglesias Official Turkish Fan Club

Views: 25216

Reply to This

Replies to This Discussion

kızalr sordum admine :) aynen şu cvabı verdii 
"8 Mayıs Enrique ile doğum günümüz :) Bu yüzden manidar olması için şimdilik o tarihi seçtim. Zaten bu 2011 senesine yayılacak bir etkinlik. Bu yüzden kesin bir tarih yok. Sadece manidar, anlamlı olması amacıyla seçilmiş bir tarihtir 8 mayıs."

Anladım canım zaten sayının artması önemli tarih değil :) Teşekkürler bizimle paylaştığın için!
evet teşekkürler :)
rica ederim ne demek tabiki paylaşıcam :)
evet canım onu bende merak ediyorum nolucak mayısta dediğin gibi de olabilir boşta kalabilir ama aynen nasıl olsa öğreniriz biz :D
Mayıs'ta Dirty Dancer'a klip geliyo belki de :D I like it'in klibi de 19 Mayıs'ta yayınlanmıştı.Dirty Dancer'da tam yaz şarkısı yani :D Bak olabilir bu :D Ama zamanla nasılsa öğrenicez dediğin gibi...
evet bu olabilir :D
Haha o klibi sabırsızlıkla bekliyorum :D Bakalım Kike sınırları daha ne kadar zorlayacak :D
haha evet ben de sabırsızlıkla bekliyorum sınır falan kalmaz artık o klipte :D
Evet kalmaz :D Tabii şu an kaldı mı onuda bilmiyorum ama :D Tonightı da aşarsa.... :D
evet sınır zaten kalmadı :D ama eğer tonightı da geçerse yandık daha televizyonda hiç biyerde göremeyiz kikeyi :D
Haha evet çok haklısın canım :D

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service