New single "Finally Found You" available on iTunes.
please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Tags:
Permalink Reply by Enriquenumberone on March 11, 2012 at 4:15pm harikaaaa resimler enrique nolur bu sene Türkiyeye gel lütfen!!!!!!!!
slm kızlarrr...
ya yanlış görmüyorum dimi ...tam 14 şubatta enrique ile arkadaş olmuşuz....:))) biri beni çimdiklesinnnnnnnnnnnn....neler oldu ben yokkenn...
Permalink Reply by Ayça YILMAz on March 16, 2012 at 3:24am hayır yanlış değil enrique 14 şubatta herkesin isteğini kabul etti :))
Permalink Reply by Enriquenumberone on March 17, 2012 at 10:09am ayy ben yeni farkettim :D benim arkadaşlık isteğimide kabul etmiş süpeeer :)
Permalink Reply by Enriquenumberone on March 18, 2012 at 5:29am ayy çok sevindiiim hatta ilk gördüğümde kısa bir şok anı yaşadım :)
Permalink Reply by Pelin (Miss Addicted) on March 18, 2012 at 8:41am Hepimiz yaşadık aynı şoku sanırım :)
Permalink Reply by Enriquenumberone on March 18, 2012 at 2:57pm :D
Permalink Reply by Enriquenumberone on March 17, 2012 at 10:15am bu resimler belki daha önce eklenmiştir çok falza inceleyemedim buldum eklemek istedim eğer eklendiyse şimdiden özürdilerim

Permalink Reply by Pınar on March 17, 2012 at 11:52am olur mu öyle şey ne özürü hem paylaşılmışsa bile yine bakarız çok teşekkürler paylaştığın için :))
Permalink Reply by Enriquenumberone on March 18, 2012 at 5:28am haklısın ncanım enriqunin aynı resimlerine devalarca bıkmadan bakabiliriz biz :) rica ederim
© 2013 Created by Enrique Iglesias.