New single "Finally Found You" available on iTunes.
please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Tags:
Permalink Reply by S i m o n a ♥ on March 18, 2012 at 7:42am eline sağlık :D son fotoğrafı yerm ya :D
Permalink Reply by Enriquenumberone on March 18, 2012 at 2:55pm evet çk şeker yaaa :D
Permalink Reply by Pelin (Miss Addicted) on March 18, 2012 at 8:39am Evet biz her zaman hazırız bakmaya :D Önceden paylaşılmış olup olmaması hiç önemli değil :D
Permalink Reply by Pelin (Miss Addicted) on March 18, 2012 at 8:38am Herkes burdaymış :)) Tüm paylaşımlarınız için teşekkürler! Hepsi süper! Bak bak doyulmuyo yanii :D
Permalink Reply by Enriquenumberone on March 18, 2012 at 2:56pm fırsat buldukca bende girmeye çalışıyorum çok özlemişim :) kesinlikle çok acayip bir adam o doyum olmuyor ona:)
Permalink Reply by Pınar on March 22, 2012 at 11:02am
Permalink Reply by Ekin Iglesias on March 31, 2012 at 6:17am ya bak seven dedik dedik koydun o yıllardan yine! :D yapmayın bana böyle şeyler soul mate :D
Permalink Reply by Pınar on March 31, 2012 at 9:51am e o kadar dedik sırf senin için koydum sen doya doya bak diye soul mate :D
Permalink Reply by enrige on March 29, 2012 at 9:59am naked klibi süperr ama çok çabuk bitiyor gibi ya kısacık geldi bana, doyamadım..sondaki gülümseme harika, Enrique nin kıyafet seçimi yine muhteşem ki ne giyse yakışoyor zaten =) bir de dev in elindeki şekerden bizde niye yok :( çok güzel görünüyor...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wFz1F438490
© 2013 Created by Enrique Iglesias.