Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Enrique Iglesias Official Turkish Fan Club

Views: 24840

Reply to This

Replies to This Discussion

tamam silebilirsin baktım :) off ya bide bişeyler fısıldıyo yaa :) bu kız ikna etsin bari ;)
kıskandım acıkcası bizde orada oalbilirdik :)

ahh ahh :) bu arada Belfast konseri yine var yine var. Önceki gibi şimdiki de muhteşem olur bence :(

enrique online ama kimse yok galiba :)
ama girdiğine pişman oldu sayemde :)
en manyak fanıyız heralde ne zaman online olsa bizden biri :)
pınarcm ben enriquenumber1 akşam çok fazla kişiye link gönderdiğim için diğer hesabım devredışı bırakıldı ve siteden birden çıktım :( artık o hesabı kullanamıyorum bende bunu açtım.
yep,sure :)
we would be very happy if he come to ISTANBUL!!
Inanmıyorum Demet nasıl olur ya olur mu öyle şey çok sinirlendim sen linki gönderdin bi kaç kişi daha geldi ama senin hesap gitti ya keşke göndermeseydin çok üzüldüm :(
bende eski hesabımı kaybettiğime çok üzüldüm :( ama Aliye'de danıştım belki bir süre sonra block kalkar tekrara girebilirsin diyor umarım öyle olur :( akşam sen enrique online falan yazdığında ben buradaydım ama yeni üyeliğim onaylanmadığı için hiç birşey yazamıyordum :( neyse Pınar artık bu hesabı kullanıcam ama umarım diğer hesabım bir süre sonra kullanılabilir :( yeni kişilerin gelmesinede çok sevindim :) enrique akşam nekadar online kaldı?
Inşallah geri alabilirsin hesabını off ya gerçekten çok üzüldüm :( Benim anlamdığım bu forumu sen açmışsın ama burası gitmemiş yanlış mı biliyorum.

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service