New single "Finally Found You" available on iTunes.
please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Tags:
Permalink Reply by Pınar on January 24, 2012 at 9:54am haha adam evini tamamlamak için her şeyi yapıyo artık bi çatıya çıkmadığı kalmıştı bunu da yaptı :D
Permalink Reply by Pelin (Miss Addicted) on January 24, 2012 at 12:49pm :D Evet ya, bu ev onun için çook değerli galiba :D neler yapıyo, baksana :D
Permalink Reply by Pınar on January 24, 2012 at 2:02pm :D evet evet çok kesin çok değerli :D bitsin bi görelim çok merak ettik o kadar uğraştı yapım aşamasında :D
Permalink Reply by Pelin (Miss Addicted) on January 24, 2012 at 2:42pm :D Merak ediyoruz tabi, ortaya çıksın da görelim! :D Ama Kike'nin elinin değdiği herşeyin süper olması gibi bu da süperdir! :)
Permalink Reply by Ekin Iglesias on January 21, 2012 at 3:22am ohaaa harika yinee! :D inanmıyorum cıkıcak diyorlardı doğruymus demeek! :D bunun yazısız olanı yok mu yaa :D
Permalink Reply by Pınar on January 21, 2012 at 6:12am ben yorum yapamıyorum :D bilmem belki vardır çıkar yakında :D
Permalink Reply by Ekin Iglesias on January 21, 2012 at 6:15am Nutkum tutuldu haha :D
Permalink Reply by S i m o n a ♥ on January 22, 2012 at 6:43am çok taş bir şey buuu ♥ yerim ya renkli hali var mı acaba bu fotonun
© 2013 Created by Enrique Iglesias.