Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Enrique Iglesias Official Turkish Fan Club

Views: 24855

Reply to This

Replies to This Discussion

Evett biliyordukk!!! :D Ağlayınca dayanamadı tabi hemen kabul etti kikemiz :P :D

:D haha kesinlikle :D
evet beni de kabul etti . Herkesi ekledi ama bu işlerle kike değil de başka birileri uğraşıyor galiba

olsun yau kaç yıldır bunu bekliyoruz biz hem herkesi etmemiş yani sitede binlerce kişi var olsun önemli olan etmesi :D

yau nasıl sizi eklememiş anlamadım ki :S bende bayadır ekli ,gönderdiğimin ertesi günü kabul etmişti ? siz ne zaman gönderdiniz ki yeni kabul etmiş :S

ben de değildi :D

Benim siteden atılmalarım da meşhurdur zaten :P Bilirsiniz :D:D Bari şimdi atılmasam, boşa gitmese onca yıllık çabam :D Eklemesi için o kadar yalvardım yanii :D

:D biliyorum aman Allah korusun bi daha olmasın öyle şeyler :D

Olmaz inşallah :D

yok yok :D
artistlik yapma simona yıllarımı verdim ben :) göndereli de seneler olmuştu :))

biliyorum recep abi artistlikten değil yani cidden şaşırdım :D ben bala geldim herhalde :D tam istekleri kabul ettiği zamana denk gelmişim kim bilir en üsttemiydi neydi kolayına geldi ekledi :D siz çoook önceden gönderdiğiniz için görmemiştir belki de olamaz mı ? olabilir :D bu arada ben Sümeyye ha :D lakabım bu sadece ^^

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service