New single "Finally Found You" available on iTunes.
please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Tags:
Permalink Reply by Pelin (Miss Addicted) on February 20, 2012 at 12:44pm Evett biliyordukk!!! :D Ağlayınca dayanamadı tabi hemen kabul etti kikemiz :P :D
Permalink Reply by Recep Capoglu on February 15, 2012 at 5:42am
Permalink Reply by Pınar on February 15, 2012 at 9:33am olsun yau kaç yıldır bunu bekliyoruz biz hem herkesi etmemiş yani sitede binlerce kişi var olsun önemli olan etmesi :D
Permalink Reply by S i m o n a ♥ on February 15, 2012 at 11:48am yau nasıl sizi eklememiş anlamadım ki :S bende bayadır ekli ,gönderdiğimin ertesi günü kabul etmişti ? siz ne zaman gönderdiniz ki yeni kabul etmiş :S
Permalink Reply by Pelin (Miss Addicted) on February 20, 2012 at 12:51pm Benim siteden atılmalarım da meşhurdur zaten :P Bilirsiniz :D:D Bari şimdi atılmasam, boşa gitmese onca yıllık çabam :D Eklemesi için o kadar yalvardım yanii :D
Permalink Reply by Pınar on February 20, 2012 at 2:41pm
Permalink Reply by Pelin (Miss Addicted) on February 20, 2012 at 2:58pm Olmaz inşallah :D
Permalink Reply by Recep Capoglu on February 15, 2012 at 3:04pm
Permalink Reply by S i m o n a ♥ on February 16, 2012 at 11:31am biliyorum recep abi artistlikten değil yani cidden şaşırdım :D ben bala geldim herhalde :D tam istekleri kabul ettiği zamana denk gelmişim kim bilir en üsttemiydi neydi kolayına geldi ekledi :D siz çoook önceden gönderdiğiniz için görmemiştir belki de olamaz mı ? olabilir :D bu arada ben Sümeyye ha :D lakabım bu sadece ^^
© 2013 Created by Enrique Iglesias.