Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

please Enrique come to Turkey again. We are waiting for you.We love you,please come to Turkey!!!!

Enrique Iglesias Official Turkish Fan Club

Views: 24839

Reply to This

Replies to This Discussion

I hope :)

i hope he come to Inida too;) and you can meet him;)

Enrique iglesias Türkey

2007 Türkiye Enrique İglesias Röportajı

Dünyada önemli bir hayran kitlesi bulunan sanatçı Enrique Iglesias, son albümü "Insomniac"ın dünya turnesi kapsamında konser vermek üzere İstanbul’a geldi.
Enrique Iglesias, yarın Abdi İpekçi Arena’da vereceği konser öncesi Conrad Oteli’nde organizatörler Cengizhan Yeldan ve Ahmet San ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Turne kapsamında Güney Afrika, İsviçre ve İsrail gibi ülkelerden sonra 6. ülke olarak Türkiye’ye geldiğini belirten Iglesias, 2000 yılında da
Türkiye’ye konuk olduğunun hatırlatılması üzerine, artık gösterisinin çok daha iyi olduğunu söyledi.
İstanbul’da vereceği konser öncesi katılacağı provalar dışında bol bol gezeceğini dile getiren Iglesias, "Türkiye denildiği zaman aklınıza ilk olarak neler geliyor?" sorusuna, "Tarih, kültür ve yemek" yanıtını verdi.
Iglesias, Türkiye’ye ilk kez ailesiyle gezmek için, daha sonra 2 kez iş için geldiğini dile getirerek, dördüncü kez Türkiye’de bulunduğunu söyledi.
Bir gazetecinin, "terör olayları dolayısıyla kimi sanatçıların konserlerini iptal ettiğini" belirterek, "böyle bir terör korkusu olup olmadığını" sorması üzerine Iglesias, şunları kaydetti:
"Terörizmin her zaman bir sorun olduğunu biliyorum. Ama benim için herhangi bir tehlike yok. Hiç tereddüt etmedim, iki kere bile düşünmedim. Ekibim ve ben tehlike altında hissetmiyoruz. Nereye gidersek gidelim böyle birşey düşünmüyoruz. Belki İstanbul’a daha önce geldiğim için böyle bir korkum olmadı." Iglesias, Insomniac albümünde "Rhythm and Blues" gibi farklı müzik türlerinin yer aldığının ifade edilmesi üzerine de, "Albümü hazırlamak 3 yılımı aldı. Birbirinden farklı müzisyenlerle çalıştım. 50’ye yakın
şarkının içinden 10 favori şarkıyı seçtim. Yıllardır farklı tür müziklerle ilgileniyorum, Insomniac böyle bir albüm" diye konuştu.
Turkey concert pictures

Türkiye'de konseri oldu muuuuuuuuuuuu .o.O
I hope he is come to Turkey again.I pray :)
really?I wish he is add Türkey
where are you from? Yes İstanbul is beautiful city.Did you go Enrique's İstanbul concert? I guess you stayed in Istanbul for a long time :) because you have memories here :)
ah good :) What do you love most in Turkey?Where do you live now?

What other cities would Enrique perform in Turkey, besides Istanbul, if he has extra time in his world tour?

Enrique Come to TURKEY

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service