Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

Amint látjátok megújult Enrique hivatalos oldala, ezért újra meg kellett nyitni a magyar rajongók topikot itt a hivatalos oldalon!

Szóval minden magyar Enrique rajongó írjon bátran! ;)

Views: 104

Reply to This

Replies to This Discussion

Joe said:
Kezdek visszatérni a fórumra. Igen, a "Vodkázás" jó jelenet volt... (Kassa)

Üdv újra Joe ;-)
Ide is írjunk ám !!!:-)
Igen, csak nem mindig jut eszembe írni.

Memo said:
Ide is írjunk ám !!!:-)
Nagyon jó videók, köszi. Viszont az a meghívás amiről beszélgettünk, nem jön nekem...

Memo said:
Pedig a Bogi is meghívott..............
akkor nem tudom:-S
Az mégjobb, mert azt meghívást sem látom. :-(
Akkor ezek szerint nem tudjuk ,hogy kell a Hungary fan group-ra meghívni valakit,hát akkor nem csoda ha csak ennyien vagyunk /8/ :-S
Mert van aki ezer klubbot gyárt itt ,lehet őt kéne megkérdezni................................................;-)
Megoldódott a probléma :-)))

Memo said:
Akkor ezek szerint nem tudjuk ,hogy kell a Hungary fan group-ra meghívni valakit,hát akkor nem csoda ha csak ennyien vagyunk /8/ :-S
Mert van aki ezer klubbot gyárt itt ,lehet őt kéne megkérdezni................................................;-)
Miért tudod ,hogy kell invitálni?
Mert téged én végülis msn-en invitáltalak ugymond :-)))

Joe said:

Memo said:
A group-ban az "Invite More People"-ra (fent) kattintasz és megadod azt a címet, akit szeretnél meghívni. Majd elküldöd a meghívást. Nekem működik, egy másik saját címmel kipróbáltam. :-)

Memo said:
Miért tudod ,hogy kell invitálni?
Mert téged én végülis msn-en invitáltalak ugymond :-)))

Joe said:

Memo said:
Joe said:
A group-ban az "Invite More People"-ra (fent) kattintasz és megadod azt a címet, akit szeretnél meghívni. Majd elküldöd a meghívást. Nekem működik, egy másik saját címmel kipróbáltam. :-)

De mikor a barátokat akarod meginvitálni akkor ez nem megy:-S
Mindenkinek meg nem tudom az email címét!

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service