Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

Oči, vlasy, zadek, hlas...prostě se rozpovídejte!!! Eyes, hair, ass, voice...just speak!!!

Tags: ass, beautiful, czech, eyes, fans, hair, most, voice

Views: 149

Attachments:

Replies to This Discussion

Miluju jeho pohled, jeho oči!!! Jeho hlas mě uklidňuje ... někdy mě dostává do varu!!! Je prostě celý k sežrání ... nikdy na tebe nezapomenu Enrique!!! Miluju tě!!! I love his look, his eyes!!! His voice soothes me ... sometimes gets me to the boil!!! I'd love it ate ... never forget you Enrique!!! I loove you!!!
Na Enrim je nejkrásnější úúplně všechno jeho náádhernýý pohled,jeho smyslné rty,jeho neodolatelně uhrančivé oči,jeho dokonalé vlasy,dokonale perfektně vypracovné tělo no a ten hlas ten jeho nezaměnitelný hlas z toho mi běhá mráz po zádech,prostě na něm není chybička je to sama perfektní dokonalost,jeho pohled mě dostává do kolen a to ho vidím jenom v televizi nebo na počítači :)
On Enrique is the most beautiful everything its beautiful view, his sensual lips, the irresistible evil eyes, his perfect hair, perfectly adopted the perfect body and no one voice that his unmistakable voice of me running frost on the back, just it's own perfect perfection, his view of me is in the knee and to see him only on television or on the computer:)
JJ Domííí, ve všem s tebou souhlasím...je naprosto úžasnej!!!
Já na něm miluju úplně všechno..není nic co bych nemilovala!!Je úžasný!I love it .. everything is not what I love! It is amazing!
Enri je dokonalost sama...Jeho vypracované tělo a jeho bezranný pohled mě dostává.Zrychluje se mi tep,zpomalují myšlenky a nemyslím na nic jinného,než na něj.Miluji ho a mým snem,je s ním se setkat.Udělám pro to cokoliv,ale bohužel jinné skutečnosti se mi ted pletou pod kolena,takže koncík vynechám,moc mě to mrzí....Miluji na něm každý centimetr jeho těla,tu dokonalou harmonii,jeho hlas a odhodlání s jakým zpívá kkaýdou písen,jeho charisma a notnou dávku sebedůvěry...MILUJI TĚ,TY JSI MÁ LÁSKA,MŮJ SEN....

Enri is perfection itself ... His body is developed and its View. me to beat me, the idea of slowing down and not think anything jinného than . I love it every inch of his body, the perfect harmony, his voice and determination with which he sings the song , his charisma and well - dose of confidence ... I love you,you are My love, my dream ....
nemůžu sem psát co na něm mám nejradši..nebo co je na něm nejkrásnější...protože bych na něco zapoměla..a ještě k tomu..nesnesu to, že ho miluje i někdo jiný než já..vím, že to je jen zpěvák a já fanynka..ale stále doufám v něco víc...nemůžu si pomoct...omluvte mě...nechci bejt vůbec sobecká...prostě....já nevím...miluju ho...a chtěla bych mu to říct...ale nechci bejt jenom jedna z fanynek, který mu to řekli...nesnášim ten pocit, že nemůžu... never ending my love for you Enrique...chci bejt pro něj jen jedna...ale tohle je přesně to co nechci...jenomže..já chci nechtít...nikdy nebudu mít pocit, že jsem spokojená, když ty, který miluju moji lásku neopětujou, nevim...nechtěla jsem se sem ani nijak rozepisovat..ale bohužel ano..nevím, jestli si tohle bude chtít někdo vůbec číst...ale myslím, že by měl..proože chci si uvědomit, že nejsem jediná..já to vím, že nejsem jediná, ale neumím si to uvědomit...tanhle pocit mě ničí....chci, aby mě někdo z toho zachránil, třeba nějaký hezký kluk, který mě bude mít rád takovou jaká jsem, jenomže, je to tady zas...to slovo chtít....proč je jenom tak krásnej...anni nevím...už nemluvím jenom o Enrim..ale i o noo..to je jedno...to nikoho nezajímá..chci prostě najít lásku v mým životě...lásku ne rodinou lásku...ale lásku, kde budu mít klid a ne zákazy od rodičů, ne pusu na dobrou noc, ale krásnej polibek na přivítanou..nechci jít po městě a držet se mamčiný ruky, jak molá holka, ale držet se ruky mýho kluka. Ne mít pocit bezpečí, že je taťka doma, ale pocit bezpečí, když jsem s ním, s tím koho miluju..chci někoho takového najít...a zase to chci...když si to tak říkám...tak ten, kdo říká, že nic nechce, vlastně toho chce hodně...zamyslete se proč...přece protože chce toho hrozně moc...ale stouplo mu to tolik do hlavy....až si řekl, že už radši nic nechce...ale..to přece nejde něchtít..přece pořád budeš mít v životě něco co budeš chtít...třeba i někdo slavný a bohatý...snad víte proč se zabil Heath Ledger...protože měl hrozně prachů...měl rodinu...ale....chtěl se zabít...takže...šel za tím co chtěl...nechci se zabít...ale určitě vím...že v žřivotě nikdy neřeknu nic nechci...protože..každej něco chce...a kdo nic nechce..nic nemiluje..!!mockrát díky, že jste si tohle přečetli..moc to pro mě znamená...klidně mi na to napište jakoukoliv reakci...potěší...i když bude špatná..!..

Je tady den, ne není to sen, máš narozeniny a já ti chci dát dárek jediný,
abys šťastný, zdravý byl, s láskou štěstím v srdci žil.
Ať ti dneska všichni přejí, ať se s tebou krásně smějí,
s láskou v srdci miluj toho, i kdyby ti nedal mnoho.
Láska nejde přece dát, ta se musí získávat.
Zvedám číši připijím, že miluji Tě netajím.
Polibek posílám sladký, aby tvůj život nebyl krátký.
Vše nejlepší k narozeninám Ti můj drahý Enrique přeje tvá věrná fanynka Pavla

It is this day, but it is not a dream, your birthday and I want you to give a gift only you happy, be healthy, with love happiness in the heart veins. Whatever you all wish today, whether you may be beautiful, with love in the heart of love, even if you gave a lot. Love does not have to give, should be ta gain. Raising the cup that I love you n. Kiss send sweet to your life was short. Happy birthday my dear Enrique wishes to your loyal groupie Paula
na enrim je nejhezčí všechno.sama nevím co.ani nevím proč se mi tak líbí.jsou věci které vůlí neovlivníme.

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service