Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

Ja želim da dođe barem još jednom jer je prelep,extra peva i jednostavno je savršen!!!

Views: 71

Attachments:

Replies to This Discussion

Zato sto je ovaj koncert bio FENOMENALAN i sto smo, verujem, i posle 10 dana jos uvek svi pod utiscima.... malo li je? :)

A moze i ovo: Na primer... neka bude zato da ispravi neke "greske" od ovog sad puta.. Najveca je bila ta sto je koncert trajao prekratko (sledeci put da peva bar 2 sata! :D). I drugo - da nam peva i neke starije pesme :))))
Slažem se!!!
Zato sto iz nekih razloga nisam mogla da odem na njegov prvi koncert u Beogradu,ali zato drugi ne bih propustila ni u snu,i ima toliko fanova u srbiji koji ga vole
jaooo ... jednostavno zato sto ga OBOZAVAM, ovaj koncert je bio fantastican i zelim da ga bar jos jednom vidim u zivotu... :))))))))) zato se potajno nadam da ce mozda doci i u Crnu Goru, ako ne onda Srbija svakako :))) ENRIQUE <3
zato sto je smekercina nevidjena,zato sto ima bruka pjesme,zato sto ima super glas.....JEDNOSTAVNO RECENO ZATO STO JE NAJBOLJI PJEVAC I COVJEK SVIH VREMENA....;)
Zelim da ponovo dodje jer me je na proslom pogledao i nasmesio se a sada ce 100% da me izvede za vreme pesme Hero :))))))Obozavam njegove pesme,osmeh ma obozavam ga :)))))))

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service