Enrique Iglesias

New single "Finally Found You" available on iTunes.

Evet başlıktaki soruya cevaplarınızı bekliyorum.
Bir nevi anket niteliğindedir, çıkacak sonuca göre sosyal faaliyetler gerçekleştirilecektir.

Views: 161

Replies to This Discussion

çok güzel bi fikir...tabiki katılırım kendi adıma ama..aması war 1.internette mi yoksa gerçek bir buluşma mı? gerçekse hepmiz ayrı ayrı illerden imkansız olur bnce en azından bnm için .....2. rica etsem sosyal faliyetleri biraz daha açabilirmisin ali?Ayrıca hepimizi bir araya getirme çaban takdire değer.. umarım istediğin sonucu elde edersin;).....
Tabi ki gerçek bir buluşma olacak.
Sosyal faaliyetler : buluşmalar,sinema günleri,konser günleri,piknik vb. gibi şeyler olabilir...
Buluşma zaten 2 ayaklı olur olursa.
Yani İzmir ve İstanbul buluşmaları olmak üzere 2 buluşma düzenlenir.
En fazla üye sayısına sahip 2 ilimiz İstanbul ve İzmir'dir.
hepsi çok güzel ama benim için imkansız...artık buluşursanız gelemeyenler içinde eylenirsiniz;)
Bencede çok güzel bi fikir arkadaşlar katılırım ancak herkes aynı şehirden değil zor olmaz mı biraz ??? =))))
ama izmir ve istanbul olursa olur şahsen ben izmirde oturuyorum ve biçok tanıdıım fan war ztn izmirden =))))

Ali Aykas said:
Tabi ki gerçek bir buluşma olacak.
Sosyal faaliyetler : buluşmalar,sinema günleri,konser günleri,piknik vb. gibi şeyler olabilir...
Buluşma zaten 2 ayaklı olur olursa.
Yani İzmir ve İstanbul buluşmaları olmak üzere 2 buluşma düzenlenir.
En fazla üye sayısına sahip 2 ilimiz İstanbul ve İzmir'dir.
katılmak isterim ama samsun dayım we çok zor benim içinn. eğer bi buluşma olursa gelemeyenler için de eğlenin olur mu =)))
kesinlikle kkatılmayıı isteriim ama tatillere denk gelirrsee cokk sewinirim çünkü şehir dısında okuyrmm eğer gidemezzsemm ağlarrıımm hemde coo...kkk...
Evet, kesinlikle.
bencede tatillerde olur yani zaten diğer türlü okul dersler falan gelebilicek olanlarda gelemez o yüzden o şekilde yapılır heralde ama bence en kısa zamanda hayata geçirmeliyiz çok güzel olucağını düşünüyorum :))))))

Halide G. said:
Evet, kesinlikle.
Count me in! ;) alicim her zman varım biliosn...tur hayalimiz de olur inşallah seneye :)

En azından Konser maceramızı düşünecek olursak harika olduğunu söylemem lazım basına bilem çıktık boy boy :D bence hepinz geliinn :) net buluşması da olabilir öncelikli olarak.

PElin
kesinlikle evett eşimle birlikte gelirim oda bende hastasıyız supper olurr
o kadar ısterım kı ona olan sevgımı anatmak ımkansız her sekılde onun ıcın gelırdım...):):)

RSS

© 2013   Created by Enrique Iglesias.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service